Naravni piškoti s KOPRIVO

5.90

Ni na zalogi

Velika kopriva, Urtica dioica – vsebuje veliko antioksidantov, mineralov in vitaminov. Je ena najbolj uporabljenih jedilnih in zdravilnih rastlin na slovenskem. Pospešuje nastajanje krvnih celic, ureja prebavo ter pospešuje delovanje encimov v trebušni slinavki in jetrih. Na ta način čisti kri in razstruplja telo.

V cvetličnih prigrizkih uporabljamo mlade vršičke velike koprive, ki dodajo piškotom nežno koprivast okus.

Ni na zalogi

Šifra: Piškoti - kopriva Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Piškoti s KOPRIVO – Rožma cvetlični prigrizki so pripravljeni iz lokalnih sestavin in so zdravju prijazni, saj dodana zelišča vsebujejo nabor naravnih bioaktivnih snovi, ki so za organizem dobrodejna.

So domači zeliščni piškoti, ki ne vsebujejo dodanih sladkorjev, temveč so slajeni z medom. Okus sladkega nadomestijo zelišča, ki dajejo edinstveno aromo in okus narave. Piškotom daje pečat slovenska narava, saj so vsa zelišča nabrana v Sloveniji.

Kvalitetne lokalne sestavine smo skrbno poiskali po vseh koncih Slovenije (izjema je poper). Nastali so zdravi prigrizki primerni za družinsko kavico ali čajni prigrizek. Zaradi izbranih sestavin – pirine moke, masla in sončničnih semen ekološke pridelave, v njih lahko brezskrbno uživate.

Pogosto Rožma cvetlične prigrizke podarjate kot poslovna ali osebna darila za zahtevne stranke, ki imajo rade naravno, lepo, domače in vrhunsko.

Izbrane sestavine: pirina moka*, maslo*, med, sončnična semena*, velika kopriva, rožmarin, soda bikarbona, sol, poper; *iz ekološke pridelave. Piškoti so ročno izdelani v registriranem živilskem obratu, v pekarni Kralj v Trzinu.

Cvetlični prigrizki so izdelani v pekarni Kralj v Trzinu. Pekarna Kralj je lokalna pekarna, v Trzinu vsem poznana, z zavidljivo visoko, več kot 50-letno tradicijo izdelovanja pekovskih izdelkov brez aditivov.

Za redne stranke in pri naročilu nad 30 kosov piškotov vam obračunamo popust. Kontaktirajte nas na info@katjarebolj.com ali 031 816 793.

Rožma cvetlične prigrizke pohvalite, ker imajo teksturo domačega piškota, dišijo po naravi, so zdravi prigrizki. Radi jih jeste po koščkih in z užitkom. Zahvaljujemo se vam, da nam zaupate.

Piškoti nosijo čudovite ilustracije Mete Wraber.

Omogočamo vam tudi dostavo brez odpadne embalaže – “zero waste”.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Naravni piškoti s KOPRIVO”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Title

Go to Top