Kuharska delavnica Narava vedno zmaga

Brezplačna spletna delavnica je namenjena vam, ki želite uporabljati divja zelišča in cvetje v svoji kuhinji, za svoje zdravje in trajnostno bivanje.

Skoraj tri leta je že odkar sem napisala knjigo z naslovom Narava vedno zmaga.

Knjiga je postala uspešnica in kmalu pošla. Sedaj je tukaj njen ponatis, ki ga želim praznovati z vami. Namesto takrat ko v času covida praznovanje ni bilo mogoče.

V goste sem povabila prijatelja, znanega pisatelja Noaha Charneya. Z Noahom velikokrat sodelujeva v zvezi s predstavitvijo Slovenije v tujih revijah in za butična vodenja tujih skupin. On je moj zgled pisatelja – morali bi ga videti, ko se on odloči, da je knjiga zaključena, potem je zaključena in nam postrežena kot na pladnju. Noah je napisal okoli 30 knjig, med katerimi so bile #1 Amazon bestseller, ena izmed knjig je bila nominirana za Pulitzerjevo nagrado in Slovenologija je postala superuspešnica v Sloveniji. Noah je po stroki umetnostni zgodovinar, a odkar je napisal knjigo JB – Janeza Bratovža, sva skupaj udeležena tudi v divjekuhi.

Na brezplačni delavnici bomo skuhali nekaj jedi iz rastlin, ki jih najdemo okoli nas. Pogovorili se bomo, zakaj bi se sploh lotili kuhanja z divjo rastlo hrano? Predstavila vam bom nekaj rastlin, ki jih takoj lahko naberete pred svojim pragom. Njihovo zdravilnost boste takoj lahko uporabili za svoje dobro počutje. Predvsem pa za pripravo okusne večerje. Zabavali se bomo ob kuhanju z divjimi sestavinami. Vabljeni k prijavi, da tudi v vaši kuhinji zmaga narava.

Kot nabiralka vam bom pokazala, kako si divjo hrano lahko pripravite tudi vi.

Delavnica je navdihnjena po knjižni uspešnici Narava vedno zmaga.

Recepti, ki jih bomo pripravljali na delavnici so primerni za začetnike in izkušene nabiralce. Ni važno, koliko rastlin že poznate, ali koliko si jih upate uporabljati. Na delavnici boste izvedeli vse potrebno o travniških rastlinah, vrtnih plevelih, drevesih, katerih darove lahko jemo, in cvetju, ki nas vsak dan razveseljuje.

Čeprav delavnica poteka po spletu, se nama lahko pridružite tudi pri kuhanju. Ob prijavi boste dobili nakupovalni seznam, da boste tudi vi lahko kuhali ob najinem kuhanju.

Naučimo se uživati v neverjetnih okusih narave.

“Narava se raduje v cvetju.” Ralph Waldo Emerson

KAJ PRAVIJO DRUGI?

Izjave udeležencev

“Zakaj bi trošil energijo z raziskovanjem, če lahko vse to vidim pri Katji doma. Zabavno in uporabno :)”

Jožica iz Vevč

“Na Katjinih delavnicah je noro.”

Jerneja iz Celja

Ste za zabaven večer, z živo hrano in spodbudami iz narave?

S KOM SE BOSTE DRUŽILI TA VEČER?

Z vami bova …

dr. Katja Rebolj

dr. Katja Rebolj

Nabiralka, doktorica biokemije, malo tudi že pisateljica.

dr. Katja Rebolj

dr. Noah Charney

Pisatelj in umetnostni zgodovinar.

Vabljeni v divjo kuhinjo!

Termin: Delavnico si oglejte zdaj (če le imate mir)

Lokacija: na spletu

Knjigo Narava vedno zmaga lahko naročite TUKAJ.

Ob ponatisu velja akcijska cena knjige.