Kuhajte s svežimi rastlinami!

Za Chefe, kuharje, slaščičarje, peke, barmane … !

Naberemo vam lahko karkoli. Spekter okusov v naši naravi je neverjeten. Rastline vam dostavimo, da jih lahko vključite v svojo stvaritev, na krožnik, v skledo, v osvežilno pijačo, na pregrešno torto … Navadno se predhodno pogovorimo o sezonski ponudbi in vam svetujemo, katere rastline lahko zapišete v svoj jedilnik, da bodo na voljo takrat, ko jih boste potrebovali!

Kako delujemo?

Za naročilo pokličite na 031 816 793 ali nam pišite na info@katjarebolj.com. Sporočili vam bomo, kaj sezonskega je na voljo in ideje, kako to lahko uporabite v svojih produktih.

Rastline in druge naše produkte vam bomo dostavili predvidoma v ponedeljek ali četrtek ali po dogovoru.

KAJ PRAVIJO DRUGI?

Izjave strank

“Divja hrana je nekaj posebnega. Tu je veliko takih okusov, ki jih ne poznamo in se jih moramo še navadit. Zakaj? Ker so ponavadi grenki. Mislim, da bi morali ljudje divjo hrano bolj poznati, pa ne zato ker je nekaj posebnega, ampak zato ker je naravna in zdrava. Divjih rastlin ne moreš gojit, ne špricat, da bodo bolje rastle, niso kot solata, ki jo posadiš – divje rastline zrastejo same od sebe.
S Katja in Petrom sem zelo zadovoljen, ker sta me veliko naučila. Že prej sem divje rastline poznal, ne pa toliko. Včeraj sem šel na svoj vrt, da bom nekaj nabral, potem sem šel še korak dlje v gmajno in sem dobil tiste male bele rožice, ki se lepijo. Če jih prej ne bi videl pri vama, ne bi vedel, zakaj se gre. Od vaju sem se res veliko naučil.”

Janez Bratovž, JB restavracija

(prva slovenska restavracija na seznamu najboljših 100 svetovnih restavracij)

VEDNO NA TEKOČEM

Vas obveščamo?

Želite biti tedensko obveščeni o sezonski ponudbi in inovativnih idejah uporabe divjih rastlin ter jedilnega cvetja?