NABERITE SI SVOJ VITAMIN C

Spletno predavanje zakaj je treba za dolgoročne rešitve pogledati v lokalne vire in kako na dosegu roke je resnično najboljše.

🌳 naberite si VARNO in ZABAVNO (in prihranite čas)

🌳 sestavite svojo FORMULO ZA ZDRAVJE

🌳 ugotovite, kako in kdaj je VITAMIN C obvezen

💪  BREZ PREHRANSKIH DOPOLNIL pridite do najboljšega vitamina C

Izhajam iz svoje osebne izkušnje. Včasih sem imela pogoste bronhitise in vsakič, ko sem zasmrkala, se je vse takoj preselilo na pljuča. To se je končalo, ko sem začela uresničevati svojo formulo za zdravje. Sedaj sem že pozabila, kako brezupen je bil vsak bronhitis in sploh vsako smrkanje. Prvi v tej formuli je vitamin C, nato mu sledi še cink, tema dvema pa nekaj ključnih zeli iz narave, ki poskrbijo, da vitamin C in cink nista le eni izmed izoliranih spojin, ampak lahko delujeta celostno in uspešno.

Ključne zeli najdemo v naši naravi.

Čeprav vas bodo nekateri hoteli prepričati v nasprotno. Na seminarju bomo pregledali najpomembnejše vire vitaminov in drugih pomembnih sestavin iz FORMULE ZA ZDRAVJE. Izvedeli boste, katera zelišča, pa jagodičevje, korenine, plodove uporabljam, da sem se rešila trdovratnih bronhitisov!

Moja formula se je izkazala za uspešno. Lahko koristi tudi vam?

Nehajte se vrteti v začaranem krogu in se podprite z našo naravo. Mogoče celo jemljete vitamin C, pa ste še vedno tako pogosto utrujeni in prehlajeni? Spoznajte, da vitamin C ni le preprosta spojina, ampak močan antioksidant, katerega funkcijo lahko okrepimo še z nekaj drugimi ključnimi divjimi zelišči. Tudi na njegovo absorbcijo s strani mikrobioma imamo vpliv popolnoma sami.

Kaj mi je poleg vitamina C še tako pomembno v naši naravi?

Pomanjkanje vitamina C se pozna v utrujenosti in izčrpanosti, v krvavečih dlesnih, slabi koži … To, da vzamemo tableto vitamina C, pogosto ni dovolj, da bi se rešili težave, ali se je rešimo le delno. Na delavnici boste odkrili, kako enostavno lahko to popravite, brez da bi denar zapravljali za draga prehranska dopolnila.

Na predavanju vam bom predstavila, kako si na enostaven način v naši naravi naberemo vitamin C in si ga shranimo za zimsko uporabo!

Zakaj sploh nabirati divje v naravi?

Ko grem v dežju skozi gozd, ko mi ostane le družba močeradov, ki se nastavljajo dežju, in srn, ki izgledajo kot bi se izgubile, vem, da sem na pravi poti. Dobrote iz narave se mi ponujajo kar same. Skupaj nam bo uspelo ujeti trenutek za tako čudovite trenutke in nahraniti svoje telo s pravimi hranili.

Termin spletnega predavanja?

  • dostop do predavanja vam bo omogočen kmalu po plačilu 
  • nakup spletnega predavanja vam omogoči neomejen dostop

Hvala, da se zanimate za našo naravo!

.

S KOM SE BOSTE DRUŽILI?

Z vami bom nabirala …

dr. Katja Rebolj

dr. Katja Rebolj

Nabiralka, doktorica biokemije, malo tudi že pisateljica.

Ohoj, tukaj Katja,

čeprav bolj kot marsikdo pripadam naravi in samoti, pa bi vas rada spremljala in spodbujala na vaših divjih poteh.

Moja nabiralniška pot se je začela še, ko sem bila otrok, saj sem se z družino rada odpravila po borovnice in kostanj. Sanjala sem o tem, da bi, ko bom velika, živela od nabranega kostanja. Vedno mi je bila blizu preprosta narava. Ko je življenje padlo v luknjo, sem to videla kot priložnost, da sem stopila na svojo pot. Ustvarila sem si samostojni poklic in ga imenovala NABIRALKA.

V prvih letih svojega nabiralniškega poklica sem veliko nabirala za vrhunske kuharje, Janeza, Bineta, Ano … danes sem njihova mentorica. Sem lahko tudi vaša mentorica?

Še preden sem bila nabiralka, sem bila znanstvenica. Spomnim se svojega mentorja, cenjenega profesorja Didiera iz izpopolnjevanja v Franciji – kako sem bila presenečena, ko mi je rekel, da je znanost polna postopkov, za katere nihče ne ve, čemu so namenjeni. Enostavno jih izvajamo, ker tako piše. Ko sva šla skupaj skozi postopke, sem lahko več korakov izpustila, zato ker mi je povedal, da ne služijo ničemer. V medijih je veliko informacij, ki ne služijo ničemer. Mnogi pa jim sledijo, ker so tako navajeni. Sedaj svoje znanje predajam naprej in ljudem kažem, katerih nepotrebnih postopkov se lahko znebijo, da življenje postane enostavnejše, pogumnejše in naravno.

Vedno me je nadvse veselila biokemija, vedno sem brskala za novimi podatki, da bi le prišla do čim več informacij. Še zdaj je tako. Sedaj sem vaš vir informacij, ki jim lahko zaupate.

V teh letih sem o rastlinah na svojih delavnicah v živo in online učila že več tisoč ljubiteljev divjih zelišč. Nabiralništvo združujem z znanostjo, žene me tradicija podprta z raziskavami, zato da boste vi prihranili pot in čas ter z namo prišli do strokovnih in uporabnih informacij – odslej boste na svojih sprehodih tudi nabirali.

Nekaj več o meni si lahko preberete TUKAJ

Tu sem, da vam pomagam in vas pripeljem po poti skozi gozd in travnih. Prepričana sem, da bova nabrala še veliko košar polnih samozavesti. Ker se splača ♥

REFERENCE

Kaj o mojem predavanju pravijo udeleženci?

“Navdušena sem nad enostavnim in zanimivim podajanjem strokovne vsebine, ki je praktično uporabna kot npr. vsebnost vitamina C v sadju, zelenjavi. Same pohvale!”

Marjetka Kralj Kunčič

“Vsem bi priporočila, da vaše videe kupijo. Sem izvedela stvari, ki jih nisem vedela, ali pa veliko konkretnih stvari, ki sem jih ponovno obudila, in ideje, kako si pomagati na naravne načine … Moji aha momenti so, da vitamini in naravne stvari, zelišča res pomagajo pri ozdravitvi bronhitisa/kroničnega kašlja in se česa. Drži, ker sem imela te težave in jih sedaj nimam, ravno zaradi uporabe naravnih stvari, kot ste sami povedali v videu.”

Vita Malec iz Ljubljane

“Spoznala sem glog in kot nalašč sem ga še isti dan našla v naravi v moji bližini. Tega se vedno zelo razveselim. Na predavanju pa mi je bila zelo všeč razlaga različnih tipov vitamina C in zelo so mi všeč praktični nasveti, npr. shranjevanje jagod bezga v zamrzovalniku in čaj ob pričetku bolezni.

Darja

“Všeč mi je praktičen pristop. Predvsem mi je prav prišlo poslušati o tem, kje vse je vitamin C in triki prehranskih dopolnil.

Maša Hönigsman

“Spoznala sem veliko novih rastlin, ki so bogate z vitaminom C, za katere prej nisem vedela. Zdaj jih uporabljam in nič več niso samo plevel ob poti. Hvala!

Sonja Štrus

“Moje čestitke za izvrstno razloženo gradivo o vitaminu C. Aha moment je bilo zame spoznanje koliko vitamina C vsebujejo posamezne rastline in kaj je umetno ustvarjen vitamin C in kateri je za nas najboljši. Zdaj imam dragoceno znanje o tem, kako v trgovini prepoznam, kateri je dober in kaj iskat v naši okolici.

Marina iz Laškega

Še eno osebno izkušnjo imam. Pri zadnjih poplavah mi je poplavilo vse tri vrtove – na vseh so rastral zelišča, zdravilni pleveli, zelenjava, okrasne užitne rastline. Izhajam iz svoje osebne izkušnje. Sedaj lahko uporabljam le malo izmed tega. A k sreči znam veliko nabrati v naravi in si tudi v teh nenavadnih časih lahko priskrbim prvovrstno divjo hrano, zeli in korenine, jagodičevje in zdravilna semena.

O vsem vas bom učila na predavanju.

Življenje je lahko tako preprosto, če ga znamo uživati v naravi in med ljudmi. Dobrodošli v moji družbi in družbi mnogih drugih ljubiteljev narave.

Vaša naravna formula je tu.

Na žalost si ne moremo več privoščiti, da razmišljamo kot farmacevtske korporacije. Prepričana sem, da do svoje formule za zdravje lahko pridete na povsem naraven način.

Naberimo si sedaj svoj vitamin C! 

Se vidimo na predavanju.

Cena spletnega predavanja:

36 EUR

Akcijska cena! 18 EUR

.

.

.

.

Če imate kakšno nejasnost, me kar pokličite na 031 816 793 ali pišite na info@katjarebolj.com.

.

.