Cvetlični prigrizki

To je moj prvi uspešni produkt od kar sem začela delati z divjimi rastlinami. V tem času smo spekli že veliko, veliko piškotov – v AllSlo ali veganski različici. Sedaj piškote pečemo le še po prednaročilu, največkrat kot poslovna darila za podjetja.

Rožma cvetlični prigrizki so slani zeliščni piškoti.

Njihovo odličnost poudarjajo naslednje lastnosti:

  • Vsebujejo izključno slovenske sestavine preverjene kakovosti (AllSlo)
  • Z dodatkom divjih zelišč in cvetlic

  • Brez dodanih sladkorjev

  • Pečemo tudi vegansko različico (v tem primeru niso vse sestavine iz Slovenije)

KUPITE OKUS NARAVE

KAJ PRAVIJO?

Drugi o naših prigrizkih

“Vaši piškoti so me takoj navdušili. Izbrana zelišča so izvirna in zdrava.”

Tina Marušič iz Kranja

“Vaši piškoti so mi bili na začetku nenavadnega okusa, ko pa sem jih enkrat začela jesti, se nisem mogla ustaviti. Pri vas mi je všeč tudi, da mi ni treba pazit na okoljski vidik, ker vem, da že vi v celoti poskrbite za to. “

Alenka M iz Ljubljane

TO PA ŠE NI VSE!

Zakaj so še bolj posebni?

Piškoti so pečeni v pekarni Kralj v Trzinu. Pekarna Kralj je lokalna pekarna, v Trzinu vsem poznana, z zavidljivo visoko, več kot 50-letno tradicijo izdelovanja pekovskih izdelkov brez aditivov.

Piškoti nosijo čudovite ilustracije v akvarelni tehniki, avtorice Mete Wraber.

POSKRBITE ZA SVOJE ZAPOSLENE!

Ste podjetnik?

Za možnosti naročila nam pišite na info@katjarebolj.com ali pokličite na 031 816 793. Dostava je mogoča po celi Sloveniji. Popust ob nakupu več izdelkov zagotovljen.

“Kako redko je pravzaprav, da lahko kupiš sladice, ki jih je nekdo naredil v Sloveniji in za to uporabil slovenske izhodne sestavine. Resnično sem vesela, tako kreativnih ljudi kot je Katja, saj točno ve, da prav za prav imamo vse okoli nas, samo še vedno mislimo, da je to manjvredno. Pri Rožma so vse to obrnili na glavo in naredili produkt, ki je lokalen, ampak še vedno vrhunski. Z veseljem sem njihova redna stranka. “

Sabina Zupan iz Ljubljane

Z vsakim nakupom soustvarjate zelena delovna mesta. Zahvaljujemo se vam, ker si z nami delite naravo!

IZDELKI

Izbirate lahko med okusi

Piškote pečemo le po naročilu, zato bomo veseli, če vzpostavite stik z nami – pišite nam na info@katjarebolj.com ali pokličite na 031 816 793.