Kuhajte s svežimi rastlinami!

Divje rastline, pleveli in cvetje so najbolj hranilna hrana na tem svetu!

Včasih so nam tuje rastline in superhrana izgovor, da ne jemo tega kar je okoli nas. A Slovenci smo blagoslovljeni z izjemno biodiverziteto rastlin. Lokalne rastline so izjemen vir kvalitetnih hranil v vsakdanjem življenju.

Pozitivna prva izkušnja z divjimi rastlinami je ključ do uporabe lokalne narave v vaši kuhinji!

Ta hranila v sveže nabranih rastlinah vam dostavimo na dom ali na delovno mesto.

NAROČITE IN UŽIVAJTE V IZJEMNIH OKUSIH!

Kako delujemo?

Vaše naročilo lahko avtomatsko oddate z izbiro izdelka spodaj na tej strani, če pa želite litrske pakete prejemati redno, nas pokličite na 031 816 793 ali nam pišite na info@katjarebolj.com. Sporočili vam bomo, kaj sezonskega je na voljo in ideje, kako to lahko uporabite v svoji kuhinji.

Dostava svežih rastlin poteka po dogovoru!

KAJ PRAVIJO DRUGI?

Izjave strank

“Dolgo časa sem že njihova redna stranka in redno mi dostavljajo koprive. Včasih je vmes še kakšna druga rastlina, tako da je okus smutija vedno drugačen. To mi je všeč. Vedno poskrbijo, da so koprive sveže. Tudi ko kopriv ni na izbiro (op. avtorja: kopriv v času plodenja ne nabiramo zaradi povečane vsebnosti kalcijevega oksalata, ki je obremenjujoč za ledvica) mi to vnaprej povedo in nadomestijo z drugim zelenjem. Njihov paket je hranilna bomba in opažam, kako me rešuje.”

Franc iz Ljubljane

“Pri Rožma naročam cvetje. Ponavadi po 1 liter. Vedno dobim kaj novega. Najprej sem cvetje uporabljala le za torte, kar mi je ostalo pa sem porabila za večerjo. Sedaj veliko bolj pogosto uporabljam cvetove za kosilo, ali kar v sendviču. Če mi kaj ostane, pa je to kar osnova za omako. To idejo mi je dala Katja. Veliko cvetja ima nevtralen okus, nekateri cvetovi pa so res dobri. “

Monika Logar iz Ljubljane

SVEŽE IN ZDRAVO

Za vašo kuhinjo

  • Dodaj v košarico Details
  • Dodaj v košarico Details
  • Dodaj v košarico Details