Kuhajte s svežimi rastlinami!

Za vse ljubitelje naravnega, slovenskega, svežega jedilnega cvetja ali zelenja!

Slovenci smo blagoslovljeni z izjemno naravo. Toliko rastlin na tako majhnem področju nima nobena druga država v Evropi. Lokalne rastline pa so za nas priložnost za vedno nove okuse ter pomemben vir kvalitetnih hranil v vsakdanjem življenju.

Ta hranila v sveže nabranih rastlinah vam dostavimo na dom ali na delovno mesto.

NAROČITE IN UŽIVAJTE V IZJEMNIH OKUSIH!

Kako delujemo?

Vaše naročilo lahko avtomatsko oddate z izbiro izdelka spodaj na tej strani, če pa želite litrske pakete prejemati redno, nas pokličite na 031 816 793 ali nam pišite na info@katjarebolj.com. Sporočili vam bomo, kaj sezonskega je na voljo in ideje, kako to lahko uporabite v svoji kuhinji.

Dostava svežih rastlin poteka predvidoma v ponedeljek ali četrtek ali po dogovoru!

KAJ PRAVIJO DRUGI?

Izjave strank

“Dolgo časa sem že njihova redna stranka in redno mi dostavljajo koprive. Včasih je vmes še kakšna druga rastlina, tako da je okus smutija vedno drugačen. To mi je všeč. Vedno poskrbijo, da so koprive sveže. Tudi ko kopriv ni na izbiro (op. avtorja kopriv v času plodenja ne nabiramo zaradi povečane vsebnosti kalcijevega oksalata, ki je obremenjujoč za ledvica) mi to vnaprej povedo in nadomestijo z drugim zelenjem. Njihov paket je hranilna bomba in verjamem, da mi res koristi.”

Franc iz Ljubljane

“Pri Rožma naročam cvetje. Ponavadi po 1 l. Vedno dobim kaj novega. Najprej sem cvetje uporabljala le za torte, kar mi je ostalo pa sem porabila za večerjo. Sedaj veliko bolj pogosto uporabljam cvetove za kosilo, v sendviču. Če mi kaj ostane, pa je to kar osnova za omako. Veliko cvetja ima nevtralen okus, nekateri cvetovi pa so res dobri. “

Monika Logar iz Ljubljane

SVEŽE IN ZDRAVO

Za vašo kuhinjo

  • Dodaj v košarico Details
  • Dodaj v košarico Details